https://open.spotify.com/album/3pIYIUrnCxrHRswDr544vY?si=m6OyW7znSnO1QMuqrNIJOA
top of page

PROJEKT

Detblåserupputantext.jpg

Ny CD. Med Sanna och Sten Källman& barnkör. Musiker: Henrik Cederblom gitarr, Mikael Andersson percussion, Ale Möller flöjt, dragspel, Klas Nilsson trumpet.

Sånger från Haiti som har fått nya svenska texter av Sanna Källman. Vi sjunger gärna de här varma,svängiga låtarna med den som vill. Barnkörer, vuxenkörer, fortbildning, kulturskolor.

Singingpeople.png
Sedan flera år finns det en sprudlande och fantastisk internationell körfestival i Norrbotten som äger rum vartannat år. Det är barn, ungdomar och körsångare från Sydafrika, Haiti, New Orleans, Sverige och Palestina som får träffas och sjunga tillsammns. Det är en vecka fylld av konserter och workshops. I samband med detta grundades också en mindre sångensemble ”Singing People” som gjorde sina första framträdanden på en turné/utbytesresa till Sydafrika våren 2019
lullaby.png
Tetra har sedan hösten 2019 ett uppdrag hos Förvaltningen för Kulturutveckling (Kultur i Väst) att genomföra ett pilotprojekt med ”The Lulllaby Project”. Idén kommer från Carnegie Hall som under flera år driver projektet och går ut på att det skrivs nya personliga vaggsånger. Gravida mammor och föräldrar med små barn har skapat sånger i en process tillsammans med musikerna i Tetra som ”the teaching artist”. Inspelning pågår våren 2020.
Ratatouille.jpg

Markatta Musikteater fortsätter sitt rosade samarbete med den fantastiska sångerskan Adama Cissokho, en av Senegals främsta traditionsbärare inom griot-traditionen. Tillsammans med några av Göteborgs bästa världsmusiker mixar vi ihop en rykande het gryta full av magiska melodier, rafflande rytmer och ett sanslöst sväng.  Vi bjuder er på vår egen dansande ratatouille för alla åldrar, med kryddor från Senegal och Sverige. Turné planerad till hösten 2021.

midvintervaka.png

Midvintervaka är ett samarbete mellan grupperna Tetra& Kaja.Midvintervaka är en alternativ julföreställning med ett kryddigt och svängigt vinter-soundtrack.

Stråf gör gärna pedagogiska projekt på olika kulturskolor.

bottom of page